Αερικο

Δωμάτια & Διαμερίσματα

Τα δωμάτια και τα διαμερίσματα του Αερικού προσφέρουν μοντέρνα σχεδίαση και είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Το κάθε ένα διαθέτει ιδιωτική βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. 

Επιλέξτε το δωμάτιο ή το διαμέρισμα που καλύπτει τις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες της διαμονής σας. 

Benovias 7 Apartments 3 People Anemoi Sea View Karfas Chios
Όλα τα κλιματιζόμενα Διαμερίσματα του Αερικού αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με δορυφορική τηλεόραση και τηλέφωνο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο με ντους. Διατίθενται επίσης προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρας μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας. Κάθε ένα από τα Διαμερίσματα των 7 Ανέμων διαθέτει μια τεράστια βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση σε έναν όμορφο κήπο. … Read More "Διαμέρισμα 3 Ατόμων"
Από 64,00 Νύχτα
see detail
Benovias 7 Anemoi Apartments Sea View Karfas Chios
Όλα τα κλιματιζόμενα Διαμερίσματα του Αερικού αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με δορυφορική τηλεόραση και τηλέφωνο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο με ντους. Διατίθενται επίσης προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρας μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας. Κάθε ένα από τα Διαμερίσματα των 7 Ανέμων διαθέτει μια τεράστια βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση σε έναν όμορφο κήπο. … Read More "Διαμέρισμα 2 Ατόμων"
Από 54,00 Νύχτα
see detail
Benovias Apartments 7 Anemoi Sea View Karfas Chios
Όλα τα κλιματιζόμενα Τρίκλινα Δωμάτια του Αερικού διαθέτουν μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο. Διατίθενται επίσης προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. Κάθε ένα από τα Τρίκλινα Δωμάτια του Αερικού διαθέτει ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi.
Από 67,00 Νύχτα
see detail
Benovias Aeriko Double Room Sea View Karfas Chios
Όλα τα κλιματιζόμενα Δίκλινα Δωμάτια του Αερικού διαθέτουν μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο. Διατίθενται επίσης προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. Καθένα από τα Δίκλινα Δωμάτια του Αερικού διαθέτει ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi.
Από 57,00 Νύχτα
see detail

follow us

Αριθμος Μ.Η.Τ.Ε.

1331186 /28/12/23

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

κρατησεις

22710 32336

aeriko@benovias.gr

Καρφάς, Τ.Κ. 82100, Χίος

Ώρα Άφιξης: 14.00
Ώρα Αποχώρησης: 11.00

Σε περίπτωση που επιθυμείτε πρόωρη έλευση ή αποχώρηση από την πιο πάνω καθορισμένη ώρα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

• Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολικά το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας.

• Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτηση σας 20 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης δεν υπάρχει καμία χρέωση και η προκαταβολή σάς επιστρέφεται.

• Κρατήσεις που θα ακυρωθούν μεταξύ 0-19 ημερών από την ημερομηνία άφιξης χρεώνονται με το 30% της συνολικής αξίας της κράτησης.

• Καθυστερημένη άφιξη ή αναχώρηση πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία χρεώνεται με το 100% του συνολικού ποσού της κράτησης.

ασφαλεια πληρωμων

Secure Payments

τροποι πληρωμης

Payment Methods

Copyright © 2022-24. All Rights Reserved.